Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case CS100PRO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case CS100PRO
Out Of stock
Descriere
Daca trebuie sa achizitionezi un pivot superior pentru utilajul tau, asigura-te ca faci alegerea potrivita pentru o siguranta mai mare in lucru. Cea mai buna varianta este cea originala, de aceea iti punem la dispozitie stocul nostru permanent al gamei Carraro.

Pivotul superior pentru tractor Case CS100PRO este parte din aceasta gama, iar atat noi, cat si alti specialisti internationali o recomandam cu incredere.  Comanda acum pentru a putea realiza schimbul maine!

Piesa prezinta cel mai bun raport calitate/pret si mentine o exploatare de lunga durata. Daca vrei sa te bucuri si tu de toate beneficiile asociate o poti achizitiona separat sau alaturi de restul componentelor din kitul nostru complet. Acestea sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale. Pentru randament maxim este recomandata schimbarea tuturor pieselor uzate din ansamblu, de aceea iti venim in ajutor cu un pret special al kitului.

Daca ai intrebari, consilierii nostri se asigura ca iti ofera toate infomatiile necesare pentru a face alegerea corecta. Ca sa fii sigur de acest lucru iti ofera consultanta tehnica gratuita pentru orice achizitie noua.

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de acest pivot superior Case CS100PRO este valabil 1 an de zile.

Pentru livrarea pachetului la domiciliu apelam la serviciile de curierat rapid, care pot ajunge in orice localitate din tara. Serviciul presupune plata la curier, iar recomandarea noastra este sa verifici integritatea piesei inainte de achitarea acesteia. De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala din stocul nostru aflat in Bucuresti deoarece pivotul este prezent in permanenta.

Nu uita ca te putem ajuta si cu montajul acestuia prin intermediul mecanicilor nostri colaboratori. Interventia o programezi la acelasi numar de telefon al consilierilor si poti solicita chiar si remedierea defectiunilor majore aparute, direct la punctul de lucru al echipamentului. Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod piesa: 35Q1GFZY-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura