Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Fermec 760

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 760 Fermec TX760
Cod produs
R6THFPGV-R-BT
Out Of stock
Descriere
Munca, munca si iar munca. Pe termen lung, rutina transforma serviciul intr-o corvoada. Stii ce e si mai neplacut, totusi? Sa nu iti poti folosi utilajul la nevoie. Defectiunile au tendinta de a-si face aparitia exact cand sunt ultimul lucru de care ai chef. Dar oricat incerci sa le previi, la un moment dat tot trebuie sa inlocuiesti anumite componente. Mai ales pe cele predispuse la defectiuni datorita uzului excesiv. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi cele mai fiabile componente de pe piata la un pret exceptional. Acest simering pinion atac Fermec 760 face parte din oferta noastra curenta!

Dar priveste partea plina a paharului - ai oportunitatea perfecta de a-ti echipa motorul cu cele mai bune componente de pe piata. Iar daca prioritatea ta principala este fiabilitatea, noi avem exact recomandarile potrivite. Vei gasi pe site-ul nostru o gama variata de piese compatibile cu buldoexcavatorul tau!

Simering pinion atac Fermec 760 - plaseaza aici o comanda si vei obtine un produs exceptional!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

La alegerea oricarei piese noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.
Stii ca aici vei gasi o echipa de experti? Ei te vor ajuta sa gasesti componenta potrivita pentru utilajul tau, iti vor oferi asistenta tehnica la plasarea comenzii si iti vor recomanda un mecanic avizat, la cerere! Hai sa cunosti niste oameni minunati, mereu cu un pas inaintea tuturor. Vei colabora cu oameni joviali, determinati sa iti faciliteze achizitia pe care urmeaza sa o faci. Online sau telefonic, suntem mereu pregatiti sa iti preluam solicitarea imediat.

Stim ca vrei sa faci alegerea corecta. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa acest simering pinion atac Fermec 760 comandat, factura si certificatul de garantie aferent (valabil 6 luni). Bucura-te din plin de componenta noua, fara nicio grija!

Cand te napadesc defectiunile, fiecare clipa conteaza! Iti garantam intotdeauna ca produsele comandate de la noi vor fi livrate prompt. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Fermec 760 a fost ambalat si predat curierului. Vei achita comanda la primire, in regim ramburs. Totodata, ai oportunitatea de a verifica continutul coletului in prezenta curierului. Daca vrei sa ridici pachetul personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Un montaj profesionist inseamna un utilaj eficient! Daca doresti, noi iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Acestia vor calatori pana la punctul de lucru al buldoexcavatorului tau, unde iti vor monta piesele comandate sau efectua reparatiile necesare. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te indemnam sa iei legatura cu unul dintre colegii nostri din departamentul tehnic.

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul din oferta noastra se poate monta si pe modelul Fermec TX760.

Codul produsului este: R6THFPGV-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura