Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 435

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 435
Cod produs
DT1FCIS9-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare miniincarcator Case 435 este o componenta remarcabila! Unu la unu cu originalul, prezinta fix aceleasi calitati, dar un pret mult, mult mai scazut! Aceasta pompa este fabricata in Europa la standarde inalte de calitate. Ea contribuie la performanta motorului tau prin eficienta si rezistenta pe care a dovedit-o de-a lungul timpului. Comanda acum si o primesti maine, deoarece stocul este permanent disponibil. Iar in pretul de achizitie intra si un o-ring din cauciuc moale. Acesta difera de cel clasic care se monteaza greu. Cu acesta va fi floare la ureche sa etansezi pompa de blocul motor.

Utilajele sunt printre cei mai importanti factori in desfasurarea activitatii zilnice, atat pentru constructori, cat si pentru fermieri. Pentru a putea lucra cat mai eficient, echipamentele pe care le utilizezi trebuie sa functioneze la parametrii optimi. Dar acest lucru nu se poate intampla daca nu realizezi mentenanta acestora din timp si cu ajutorul unei echipe de profesionisti. ACN Piese Utilaje este formata din experti in utilaje grele si avem toata gama de servicii la care poti apela cu incredere.

Pompa de alimentare miniincarcator Case 435 - un exemplu de maiestrie tehnica!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Certificatul de garantie valabil 1 an iti este adaugat in pachet, alaturi de pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 435 comandata, pentru a obtine un inlocuitor al modelului daca apar situatii neprevazute.

Livrarea coletului se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat si dureaza o zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs, putand fi achitat dupa verificarea atenta a piesei in prezenta curierului. De asemenea, daca este in avantajul tau, te poti prezenta la punctul nostru de lucru pentru a ridica pompa de alimentare miniincarcator Case 435 personal.

Apeleaza la service-ul mobil al firmei daca ai nevoie de ajutor la montaj si vei primi asistenta necesara direct la punctul tau de lucru. Solicita interventia mecanicilor nostri si daca echipamentul prezinta defectiuni majore si ti se vor pune la dispozitie solutii sigure si complete. Daca vrei sa afli mai multe despre acest serviciu optional, suna acum la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura