Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Hurlimann Prince 435

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann Prince 435
Cod produs
FQ0C4H7T-MI
Out Of stock
Descriere
Fii pe faza! Nu rata o pompa apa tractor Hurlimann Prince 435 de foarte buna calitate! Prima ta optiune ar fi o pompa originala, dar noi iti propunem o alternativa identica la performante cu originalul, la un pret fara concurenta! Si este inca pe stoc, poti veni chiar acum sa o iei! Nu ai drum pe langa Bucuresti? Plaseaza o comanda, telefonic sau prin formularul de pe site! Te poti bucura pe termen lung de rezistenta si eficienta unei piese de prima mana.
Daca mai ai ezitari, nu stii daca asta e piesa perfecta pentru tractorul tau imobilizat, ai o cale sigura sa te edifici: suna-l pe consultantul nostru! El e cel mai informat, stie tot: detalii despre piesa, despre comanda, livrare si are o lista lunga cu datele de contact ale partenerilor nostri cu atelier mobil din toata tara! Daca ai nevoie, imediat il poti suna pe cel din vecinatatea ta pentru depanare pe teren, pentru interventii tehnice oricat de complicate! La ACN gasesti mereu o solutie, cea mai buna, la problemele tale tehnice! Nu ne sustregem niciunei provocari, iti procuram orice piesa, pentru ca deviza noastra este: Daca se fabrica, o putem aduce!
Pompa apa tractor Hurlimann Prince 435 - nu rata o investitie eficienta!
Ce face aceasta piesa?  Asigura echilibrul termic al motorului utilajului tau.. Este rezistenta pe termen lung, asigurand utilajului o functionare optima in zilele de munca, pe orice vreme! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Daca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului sau nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi,  pompa de apa cedeaza si risti ca motorul sa se supraincalzeasca pana la gripare. Evita defectiuni grave, monteaza acum profesionist o pompa de calitate!
Cere ajutor specializat! Si gratuit!
Uneori cel mai greu este sa identifici corect piesa compatibila cu utilajul tau, sa comanzi, si, eventual, sa gasesti in apropierea ta un mester bun pentru montaj! Deci, practic, tot procesul de depanare e greu! Trebuie doar sa ne apelezi, si consultantii nostri iti vor pune la dispozitie experienta si cunostintele lor tehnice vaste! Castiga eficienta cu noi, suntem aici, la un apel-distanta!
Pompa de apa pentru tractor Hurlimann Prince 435 este o investitie sigura pentru tine, ea are un certificat de garantie pe o perioada de 1 an.
Livrare
Comanda acum pompa apa tractor Hurlimann Prince 435 si ea va fi livrata in doar 24 de ore oriunde in tara! Modalitatea de plata va fi ramburs. Poti opta si sa vii acum la depozitul nostru de langa Bucuresti, poti alege cu mana ta piesa de pe raft!
Avem cateva recomandari: pentru a prelungi viata piesei de schimb si, implicit, a intregului utilaj: foloseste un antigel de calitate si un lichid de racire cu protectie coroziva. Inainte de montaj, e bine ca instalatia de racire sa fie bine spalata.
Un montaj profesionist ofera un start bun in viata atat piesei de schimb cat si intregului utilaj! Nu improviza, suna-ne pentru datele de contact ale unui mecanic cu atelier mobil din zona ta, daca ai nevoie!

Specificatii tehnice

• fulie 4 gauri
• 1 garnitura montata

Codul produsului: FQ0C4H7T-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura