Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Hurlimann 000946354

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann 000946354
Cod produs
D931GRKQ-MI
Out Of stock
Descriere
Ai astazi de confruntat o defectiune? Pompa ta de apa a cedat? Evita defectiuni mai grave si monteaza o pompa apa Hurlimann 000946354 de foarte buna calitate! Isi va dovedi in timp rezistenta si eficienta, este o alternativa de succes, identica la performante cu originalul, la un pret de prim-importator! O avem inca pe stoc, poti veni chiar acum sa o iei! Sau plaseaza o comanda, telefonic sau prin formularul de pe site, si o primesti maine cu un curier rapid, oriunde te-ai afla in tara!
Interfata cu ACN este serviciul de consultanta, expertii nostri sunt mereu la post pentru toate solicitarile tale. Poti cere ajutor specializat pentru orice problema tehnica din lantul depanarii: detalii despre piesa, despre comanda, livrare sau, daca ai nevoie, despre un mecanic pentru montaj. Avem parteneri cu ateliere mobile in toate zonele din tara, iti putem da datele de contact ale celui din vecinatatea ta! Nu rata o experienta unica in universul pieselor de schimb, o depanare marca ACN! Vei avea o revelatie, totul devine mai simplu si mai eficient cu echipa noastra de profesionisti!
Pompa apa Hurlimann 000946354 - profita de o oferta imbatabila in rezistenta si eficienta!
Pompa de apa din imagini asigura echilibrul termic al motorului utilajului tau. Tine cont ca are un rol esential: intr-un proces de recirculare, pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi. Indiferent ca lucrezi in arsita sau pe zapada, pompa va asigura stabilitatea temperatura optima de lucru. Daca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului sau nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi,  pompa de apa cedeaza si  motorul se poate gripa. Monteaza acum profesionist o pompa de calitate si poti evita un lant de defectiuni care sa complice depanarea!
Iti oferim ajutor competent! Si gratuit!
Cum identifici corect piesa compatibila cu utilajul tau, cum gasesti in apropierea ta un mester bun pentru montaj? Raspunsul corect la aceste intrebari si la multe altele care te tin din activitate ti-l poate da un expert documentat si cu multa experienta: consultantul nostru! Suna-l si vei vedea ce eficient va decurge tot procesul tau de depanare!
Pompa de apa Hurlimann 000946354 vine la pachet cu un certificat de garantie pe o perioada de 1 an, dovada unei investitii sigure pentru tine!
Livrarea oriunde in tara a pompa apa Hurlimann 000946354 se realizeaza in doar 24 de ore cu un curier rapid! Modalitatea de plata va fi ramburs. Poti opta si sa vii acum la depozitul nostru de langa Bucuresti, piesa te asteapta pe raft!
Reteta de viata lunga, atat a piesei de schimb cat si intregului utilaj, contine un montaj profesionist! Nu improviza, suna-ne pentru datele de contact ale unui mester cu atelier mobil, partenerul nostru din zona ta, daca ai nevoie!
Avem cateva recomandari pe care e bine sa le iei in seama: foloseste un antigel de calitate si un lichid de racire cu protectie coroziva. Inainte de montaj, e bine ca instalatia de racire sa fie bine spalata.

Specificatii tehnice

• fulie 4 gauri
• 1 garnitura montata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura