Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic New Holland LM1345

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM1345
Cod produs
5V7X8UKL-C-IA
Out Of stock
Descriere
Utilajul se pastreaza in stare buna in urma inlocuirii pieselor uzate cu unele de calitate. Daca pretul te impiedica sa faci alegeri mai avantajoase, iti venim in ajutor cu cele mai bune alternative concepute la standarde europene. Pompa de alimentare New Holland LM1345 prezentata in imagini este o echivalenta cu multiple beneficii, pe care o ofertam la un pret competitiv. Ea vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor pentru a eficientiza schimbul si maximiza durata exploatarii. Tot ce mai ai de facut este sa plasezi o comanda!

ACN Piese Utilaje a dezvoltat un magazin online care cuprinde cea mai vasta oferta de piese de schimb pentru utilaje de constructii si nu numai. Vei putea gasi piese de schimb pentru utilaje de categorie grea, pentru diverse tipuri de marci si categorii de echipamente. Asadar, la noi vei avea de unde alege piesele potrivite, iar procesul de selectie va fi unul usor si rapid. De ce? Pentru ca ai acces gratuit la un serviciu de consultanta tehnica. Ai toate informatiile si toti specialistii de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna alegere!

Pompa de alimentare New Holland LM1345 - isi etaleaza toate calitatile!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Certificatul de garantie al acesteia este valabil 12 luni de zile. Ramane valabil in cazul unui montaj corect. Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic New Holland LM1345 vine insotita de toate documentele, trebuie sa le pastrezi!

Poti ridica pompa de alimentare New Holland LM1345 comandata chiar acum din depozitul nostru aflat langa Bucuresti, unde stocul este permanent disponibil. Daca doresti livrarea ei in alta localitate, pachetul va ajunge a doua zi lucratoare. In acest caz, plata acceptata este in sistem ramburs, fiindca iti permite verificarea piesei in prezenta curierului, evitand orice nemultumire ulterioara.

Dupa ce te asiguri de achizitionarea corecta a componentelor, poti solicita ajutorul mecanicilor nostri pentru montaj. De asemenea, poti apela la serviciile lor si daca utilajul se afla in stare proasta sau necesita revizii periodice. Mai multe detalii despre toate acestea iti oferim la telefon. Suna acum!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura