Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator New Holland NH85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH85
Cod produs
UZDT47HR-RE
Out Of stock
Descriere
Piesele originale Carraro sunt concepute pentru a maximiza eficienta si productivitatea utilajului, indiferent de mediul de operare si regimul de exploatare. De aceea mentinem un stoc permanent aprovizionat al acestora, ca tu sa achizitionezi cele mai bune piese, la preturi competitive. Din aceasta gama face parte si un astfel de cap de planetara New Holland NH85 din oferta noastra ale carui beneficii asociate iti asigura o exploatare de lunga durata si eficienta la fiecare solicitare.

Cap de planetara New Holland NH85 - calitatea face diferenta! Investeste in viitorul utilajului tau!

Acesta piesa insa nu este de ajuns pentru performante remarcabile. De aceea iti este sugerat sa verifici integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. De asemenea, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Pentru mai multe detalii despre aceste piese si o oferta personalizata, in acord cu nevoile tale, suna la unul din numerele de telefon afisate! Un consilier al nostru iti va pune la dispozitie toate detaliile necesare si vei primi consultanta tehnica gratuita inainte de plasarea comenzii pentru piesele noi. In plus, te putem ajuta si daca ai nevoie de mecanic.

Garantia acestui cap de planetara pentru buldoexcavator New Holland NH85 este valabila 6 luni de zile. Aceasta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livrarile la domiciliu sunt posibile in orice localitate din tara, iar durata transportului este de o zi lucratoare. Plata se achita la final, insa nu uita sa mentionezi in cerere ca doresti verificarea produsului in prezenta curierului, pentru a vedea inainte starea piesei primite. De asemenea, stocul permanent disponibil iti ofera posibilitatea de a ridica coletul cu acest cap de planetara New Holland NH85 si direct la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului.

Dupa achizitionare, ai la dispozitie service-ul nostru mobil.
Avand o piesa de calitate, cu un montaj corespunzator, vei beneficia de o reparatie de durata.
Prin intermediul echipelor noastre de mecanici colaboratori poti avea asigurata o programare a montajului piesei sau orice alta interventie este necesara pentru a-ti aduce utilajul la randament maxim.
Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura