Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case 4210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case 4210
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior Case 4210 este parte din gama noastra larga a pieselor originale Carraro. Aceasta este cea mai buna varianta in inlocuirea modelului uzat datorita caracteristicilor prezentate. In plus, gratie eficientei sporite si a rezistentei indelungate, performanetele se vor situa intotdeauna la nivel maxim.

Pivotul il poti achizitiona simplu sau poti profita de pretul special al kitului nostru complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale. Recomandarea specialistilor nostri este de-a inlocui toate piesele uzate din ansamblu pentru a ajunge la performante maxime.

Garantia acestei piese este valabila 1 an de zile, timp in care iti inlocuim orice model care nu functioneaza la parametrii descrisi.

Iti livram pachetul oriunde in tara, la scurt timp de la plasarea comenzii. Mentionand ca doresti verificarea pachetului, nu vei achita rambursul inainte de verificarea atenta a piesei in prezenta curierului.
Datorita stocului permanent disponibil poti opta si pentru ridicarea personala de la sediul firmei noastre aflat in Bucuresti.

Asigura-te ca achizitionezi piesa potrivita contactand unul din consilierii nostri, pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau. La acelasi apel iti poti programa montajul piesei deoarece avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Serviciile lor se efectueaza direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp de la solicitare. In plus, prin intermediul acestora poti remedia orice defectiune aparuta la utilaj si poti efectua reviziile periodice necesare. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru aceasta piesa este: 8F2ID6GH-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura