Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator O&K MH4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator O&K MH4
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare O&K MH4 este o piesa de inalta calitate care datorita caracteristicilor prezentate se afla in topul alternativelor ce inlocuiesc originalul. Aceasta este un model de succes a unui producator european de renume, care a ales materiale rezistente pentru o exploatare de lunga durata.

Daca vrei sa o montezi in locul celei uzate gasesti modelul pe stoc la un pret foarte bun.
Certificatul de garantie primit la achizitionarea ei este valabil 1 an de zile.

Poti comanda prin cererea de oferta prezenta pe site sau telefonic sunand la unul din numerele afisate. Livrarea dureaza o zi lucratoare indiferent de localitate iar daca mentionezi in solicitare poti verifica integritatea piesei inainte de achitarea rambursului.

Suna si afla detalii suplimentare iar daca este mai avantajos pentru tine te asteptam la punctul nostru de lucru din Bucuresti pentru a ridica pachetul personal.

Dupa achizitionarea pompei si a pieselor necesare utilajului tau te putem pune in contact cu unul din mecanicii disponibili in zona ta. Astfel poti programa montajul pieselor direct in localitatea in care se afla echipamentul, iar daca apar defectiuni ei vor intervenii rapid. Pentru mai multe detalii asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta pompa: 6OUQX2VH-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura