Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator O&K MH4.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K MH4.6
Cod produs
ZHVTA35N-C-IA
Out Of stock
Descriere
Preturile bune vin impreuna cu piesele noastre, de aceea pompa de alimentare excavator O&K MH4.6 o vei putea comanda la un pret extraordinar de bun! Va ajunge la tine in cel mai scurt timp pentru ca este in depozitul nostru deja. Pompa de combustibil este fabricata in Europa si are in componenta materiale de calitate superioara. Iti ofera eficienta maxima garantata. Iar excavatorul va functiona impecabil! In colet ai si un o-ring din cauciuc moale. Il vei folosi pentru etansarea pompei de blocul motor.

Nu lasa pe mai tarziu reparatiile pe care le necesita utilajul tau! Este vremea sa-i acorzi atentie si sa-i faci cunostinta cu o echipa tanara si frumoasa! Poate asa isi mai revine nitel. Glumim! Echipa este tanara si frumoasa, dar mai presus de toate, este formata din specialisti care te pot ajuta sa iti transformi excavatorul intr-un utilaj absolut fenomenal, gata sa lucreze 24 din 24! Contacteaza-ne si iti vom oferi detalii importante despre serviciul de mentenanta personalizata!

Pompa de alimentare excavator O&K MH4.6 - rezultate notabile din prima clipa!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

In coletul expediat vei primi si garantia valabila 12 luni de zile de la data cumpararii. Documentele care insotesc pompa de alimentare pentru excavator O&K MH4.6 comandata trebuie pastrezate cu grija!

Nu iti face griji daca esti din alta localitate, deoarece livram pompa de alimentare excavator O&K MH4.6 oriunde este nevoie, in cel mai scurt timp. Ba mai mult, atunci cand pachetul ajunge la tine, iti recomandam sa il deschizi inainte de a plati rambursul, deoarece nu dorim sa ai nemultumiri cu privire la produsele primite. Daca preferi, poti achizitiona pompa comandata si de la sediul nostru.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura