Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic New Holland LM1340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM1340
Cod produs
XN5H7S1E-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare este o piesa cu rol important in mentinerea motorului la un randament ridicat. Iti punem la dispozitie aceasta pompa de alimentare New Holland LM1340 care este o alternativa europeana de inalta calitate. Eficienta cu care opereaza pompa pe care ti-o propunem iti ofera un mediu sigur de lucru si posibilitatea de exploatare pe termen lung. Ea vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor, ceea ce favorizeaza o schimbare de durata si o functionare optima pe o perioada mai extinsa.

Calitatea si varietatea pieselor de schimb joaca un rol vital in performantele oferite de utilaje. Trebuie sa te asiguri ca piesele alese sunt construite respectand anumite standarde de calitate, astfel incat sa poata creste durata de viata a echipamentelor. Noi avem o gama variata din care sa alegi piese de schimb nu doar pentru a satisface nevoia de avea optiuni, ci pentru a gasi piesele perfecte pentru echipamentele tale, care vor asigura buna functionare a acestora. La noi ai consultanta tehnica gratuita oricand!

Pompa de alimentare New Holland LM1340 - definitivezi rapid montarea!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Certificatul de garantie ce vine la pachet cu pompa de alimentare pentru incarcator telescopic New Holland LM1340 este valabil 12 luni de zile. Suntem insa siguri ca un montaj corespunzator te va scuti de incidente ulterioare.

Daca vrei sa ridici pompa de alimentare New Holland LM1340 comandata personal, esti asteptat la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti, iar pentru livrari suna-ne si lasa-ne datele locatiei tale. Coletul il primesti a doua zi lucratoare, iar daca mentionezi la plasarea comenzii ca doresti verificarea pachetului in prezenta curierului, vei achita rambursul dupa ce te asiguri de starea piesei primite.

Daca ai nevoie si de ajutor la montaj sau doresti sa iti repari motorul astfel incat sa ajungi la performantele dorite, te ajutam noi. Avem parteneriate cu mecanici foarte buni din intreaga tara, mecanici si din apropierea ta, ce se pot deplasa la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp. Pot remedia o multitudine de probleme tehnice aparute la echipament: la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc. Asteptam apelurile tale pentru a te pune in contact cu ei!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura