Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Terex 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
UD5M96GY-S-CD
Out Of stock
Descriere
Cand iti doresti sa ai parte de clipe de munca fara intreruperi si fara distrageri cum procedezi? Noi suntem de parere ca ar fi bine sa iti indrepti atentia asupra utilajelor. Au piese uzate? Au nevoie de o vizita la un atelier de specialitate? Sau poate cauta o astfel de bucsa punte buldoexcavator Terex 880 pe care au vazut-o la noi. In cazul asta grabeste-te sa o achizitionezi.

Ai trecut vreodata prin momente care ti-au parut cu adevarat imposibil de depasit? Cum ai reusit sa treci prin ele? Ce te-a tinut cu motivatia pe linia de plutire? Suntem de foarte multe ori pusi in situatii ce par a fi fara iesire. Dar firea umana e extrem de rezistenta. Putem trece peste orice incercare. Dar de ce sa treci prin foc si sa iti mistui energia cand uneori ai posibilitatea de a evita? Alege sa le oferi utilajelor tale contextul necesar functionarii lor optime. Doar astfel te poti gandi la performanta, nu la defectiuni. Investeste in piese de top si pune-ti increderea in aceasta bucsa originala Carraro.

Bucsa punte buldoexcavator Terex 880 - aur la casa omului cu utilaje!

O asemenea bucsa are un rol important in angrenajul utilajului tau. Ea sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu. Multa treaba pentru o piesa de dimensiuni reduse!

Cand ai nevoie de informatii pertinente, intreaba-ne!

Este firesc ca atunci cand esti posesor de utilaje sa nu stii totul despre ele. Insa e la fel de normal sa incerci sa le mentii in stare perfecta de functionare. Si atunci ce faci? Alegi sa ne intrebi pe noi ce si cum. Doar nu degeaba oferim consultanta tehnica gratuita.

Bucsa punte pentru buldoexcavator Terex 880 ramane in garantie pentru o perioada 6 luni, incepand cu data achizitiei.

Bucsa punte buldoexcavator Terex 880 va sosi la tine in scurt timp de la confirmarea comenzii. O trimitem prin curier rapid si rapid va ajunge la tine. Nu uita ca la noi pe site gasesti o multitudine de piese de top.

Esti pe cale sa montezi noua piesa? Iti amintim ca e recomandat sa inlocuiesti si simeringurile anti-praf. Astfel te vei asigura ca gresarea piesei este optima si ca niciun corp strain nu va avea posibilitatea de a patrunde.

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura