Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
UR5L8FXG-S-CD
Out Of stock
Descriere
Atunci cand vrei sa pleci in lunga, frumoasa si tumultoasa calatorie inspre succes e necesar sa ai in bagaj niste cunostinte. Dar stai linistit, nu facem nicio verificare. Mai ales ca tot noi suntem aceia pe care te poti baza cand simti ca iti lipseste vreun detaliu. Tot ce vrem sa spunem e sa nu uiti sa indesi si calitate in bagaj. Si sa nu uiti nici de aceasta bucsa punte buldoexcavator Terex 820 menita sa iti ajute utilajul.

Cand stresul te copleseste si simti ca nimic nu mai merge cum trebuie, cand problemele par sa tot creasca si sa devina aproape insuportabile, e timpul sa iei o pauza. Trage adanc aer in piept si acorda-ti cateva clipe in care sa te linistesti. Nicio problema nu e imposibil de rezolvat. Iar daca toate neplacerile tale se leaga de utilaje, atunci e si mai simplu. Esti fix unde trebuie. Aici avem fix ceea ce utilajul tau are nevoie pentru o reparatie pe termen lung. Si calitatea e tot ce are nevoie. Iar calitatea se gaseste cu siguranta in aceasta componenta originala Carraro!

Bucsa punte buldoexcavator Terex 820 - alegerea pe care antreprenorii inspirati o fac!

O astfel de bucsa are o menire deosebit de importanta. Aceasta sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Cand detaliile fac diferenta!

Cand fac detaliile diferenta? Atunci cand stii sa te folosesti de ele. De exemplu, poti profita de serviciul gratuit de consultanta pe care il avem. Apeleaza-ne si fii sigur ca dupa o discutie cu noi vei lua decizia potrivita!

Bucsa punte pentru buldoexcavator Terex 820 este in garantie timp de 6 luni, incepand cu momentul achizitiei.

Bucsa punte buldoexcavator Terex 820 poate ajunge la tine extrem de rapid. Doar da-ne de veste ca o doresti si apoi uita de stresul asteptarii. Cat timp te relaxezi pana la intalnirea cu piesa, site-ul nostru iti poate tine companie cu multitudinea de produse calitative pe care le are.

Vrei sa montezi noua componenta asa cum se cuvine, intr-un service unde te poti baza pe profesionisti? Asa si trebuie! Te putem ajuta cu recomandari, in caz ca nu cunosti un astfel de spatiu.

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura