Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 420
Cod produs
EZTPKIUQ-C-IA
Out Of stock
Descriere
In urma recomandarilor ce vin de la specialistii in domeniu, mentinem un stoc permanent de pompe de combustibil. Pompa de alimentare miniincarcator Case 420 se poate achizitiona imediat. Aceasta pompa este cea mai buna varianta pentru inlocuirea modelului original, deoarece prezinta caracteristici similare, dar un pret mult mai avantajos. Fiind o productie europeana, calitatea si rezistenta sunt printre principalele beneficii ale piesei. Ea vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor, asa incat schimbarea sa fie una de durata si sa ofere un mediu mult mai sigur de exploatare in urma unei etansari perfecte.

Toate utilajele sunt predispuse avariilor, iar aceste defectiuni sunt adesea provocate de piese uzate. ACN Piese Utilaje a creat un univers la pieselor de schimb in cadrul caruia vei putea gasi o multitudine de componente din orice categorie pentru intreaga flota de echipamente. Pentru a beneficia de serviciile noastre specializate de consultanta, mentenanta, piese de schimb sau reparatii, te invitam sa iei legatura cu echipa ACN.

Pompa de alimentare miniincarcator Case 420 - monteaz-o si o iei rapid din loc!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantia ce iti acopera orice plata suplimentara in cazul unei situatii neprevazute este valabila 1 an de zile. Documentele care insotesc pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 420 trebuie pastrete in tot acest timp!

Comanda acum pompa de alimentare miniincarcator Case 420 si poti realiza schimbul a doua zi. Serviciile de curierat iti livreaza pachetul oriunde ai nevoie si asteapta sa il verifici inainte de a achita rambursul. Astfel, te asiguri intai de calitatea promisa si nu vor exista nemultumiri in colaborarea noastra. Datorita stocului permanent aprovizionat, poti opta si pentru ridicarea personala prezentandu-te la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti.

Pentru a programa montajul piesei sau remedierea altor probleme pe care le are motorul tau, contacteaza-ne acum! Avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara, asa ca cel cu care colaboram, din apropierea ta, poate interveni rapid la punctul tau de lucru. Pentru detalii suplimentare despre acest serviciu optional e de ajuns sa iei legatura cu consilierii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura