Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case C70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case C70
Out Of stock
Descriere
Pentru tractor Case C70 gasesti pe stoc o gama larga de piese, atat originale cat si aftermarket. Daca ai nevoie de pivotul superior, cel din imagini este original Carraro si ti-l ofertam la un pret foarte bun.

Acesta este recomandat de specialisti pentru rezistenta lui fata de multiplele solicitari de-a lungul timpului si a eficientei dovedite pe tot parcursul exploatarii. De aceea mentinem un stoc permanent disponibil care iti permite sa realizezi schimbul in cel mai scurt timp.

Poti profita din stocul nostru si de kitul complet care este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor. Acesta este oferit la un pret special si il recomandam pentru a schimba toate piesele uzate din ansamblu.

Garantia care vine la pachet cu pivotul superior Case C70 este valabila 1 an de zile.
Trimite-ne datele locatiei tale si vei primi piesele comandate a doua zi lucratoare. Plata in acest caz se achita curierului dupa verificarea atenta a coletului.
Poti opta si pentru ridicarea personala a pachetului prezentandu-te direct la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Daca te putem ajuta cu mai multe detalii sau doresti sa verifici compatibilitatea piesei cu utilajul tau, suna la unul din numerele de telefon afisate! Iti putem fi de folos si daca doresti ajutor la montaj cat si daca utilajul tau prezinta defectiuni tehnice. Mecanicii cu care colaboram pot interveni rapid, direct la punctul tau se lucru. Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru aceasta piesa este: 802SQT4L-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura