Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr AgroCompact 3.70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr AgroCompact 3.70
Cod produs
DB3APEYR-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de pompa alimentare Deutz Fahr AgroCompact 3.70 din oferta, iti oferim un pret bun pentru aceasta echivalenta a originalei. Pompa de combustibil este fabricata in Europa, sub atentia unui producator de incredere. Acesta a ales cele mai bune materiale si care ofera cele mai eficiente alternative. Modelul este conceput pentru a rezista la cat mai multe solicitari si pentru a mentine un mediu perfect de lucru. Piesa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor. Etansarea perfecta va face inlocuirea mai sigura si de durata.

Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda aceasta componenta. Daca ai nevoie de mai multe detalii sau doresti suport tehnic - e gratuit - din partea personalului nostru, suna acum! Informatiile de care ai nevoie sunt vitale pentru buna intretinere a tractorului tau. Este cel mai bine ca inainte de plasarea comenzii sa vorbesti cu asistentii nostri tehnici. Tractorul tau va avea sansa sa fie reparat ca la carte cu ajutorul mecanicilor nostri. Afla detalii si despre acest serviciu!

Pompa alimentare Deutz Fahr AgroCompact 3.70 - iti vom face o oferta incredibil de buna!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Probabilitatea de a avea probleme cu acesta pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr AgroCompact 3.70 este foarte mica, insa vei primi un certificat de garantie pentru orice situatie neprevazuta. El este valabil 1 an de zile de la data plasarii comenzii.

Pentru a ajunge cat mai repede in localitatea ta, suna acum la unul din numerele afisate. Vom expedia coletul prin curier rapid si acceptam plata ramburs, pentru ca tu sa poti verifica starea piesei primite inainte. Mentinem un stoc permanent aprovizionat pentru a putea ridica pompa alimentare Deutz Fahr AgroCompact 3.70 comandata si direct de la sediul nostru.

Daca doresti ca montajul piesei sa fie realizat de mecanicii nostri experimentati, la un acelasi apel catre noi poti programa si interventia lor la punctul tau de lucru. Ei pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura