Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr AgroCompact 3.90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr AgroCompact 3.90
Cod produs
MZ4OTJ5D-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru aceasta pompa alimentare Deutz Fahr AgroCompact 3.90 iti vom face o oferta la un pret avantajos! Utilajul tau se va bucura de eficienta ei, ce ii va asigura functionarea corecta a motorului. Ea este o alternativa europeana de mare succes, pe care specialistii o recomanda in inlocuirea originalului. Garanteaza o exploatare indelungata. Din acest motiv, daca este piesa de care ai nevoie, noi o livram imediat pentru a inlocui modelul uzat in timp util.

Expedierea se poate realiza rapid, indata ce plasezi comanda. Mentinem pe stoc un numar mare de astfel de piese. Cererile pentru acest model sunt crescute, iar clientii sunt multumiti de calitatile sale! In colet vei gasi si certificatul de garantie, dar si o garnitura. Aceasta piesa este esentiala pentru a face inlocuirea in mod corect. Ea etanseaza pompa de combustibil de blocul motor. Pentru a face o inlocuire de succes, iti recomandam sa apelezi la experienta si priceperea mecanicilor nostri!

Pompa alimentare Deutz Fahr AgroCompact 3.90 - are caracteristicile necesare unei bune functionari!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Achizitioneaza pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr AgroCompact 3.90 acum si primesti garnitura dintre pompa si bloc motor, dar si un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Transportul se realizeaza prin serviciile de curierat care iti ofera posibilitatea de verificare a coletului in prezenta curierului. Astfel, te vei asigura ca starea piesei primite este perfecta si nu vor exista nemultumiri in colaborarea noastra. Poti alege sa ridici coletul cu pompa alimentare Deutz Fahr AgroCompact 3.90 si direct de la punctul nostru de lucru, unde te asteptam cu drag.

Incercam sa acoperim toate serviciile necesare sustinerii activitatii tale, prin colaborari cu mecanici experimentati din diferite regiuni. Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, ii vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura