Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 465
Cod produs
Q7JUZP29-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a permite utilajului sa functioneze optim indiferent de dificultatea conditiilor de lucru, iti ofertam piese de schimb de inalta calitate. Una din ele este aceasta pompa de alimentare miniincarcator Case 465 a carei eficienta contribuie la intretinerea corecta a motorului. Modelul este fabricat in Europa din materiale cu rezistenta ridicata, ce pot suporta multiple solicitari fara a scadea nivelul de performanta. Regasesti piesa mereu in depozitul nostru aprovizionat. Inlocuirea originalei cu aceasta pompa este cea mai buna alegere si constituie un avantaj si din punct de vedere economic - are un pret foarte bun!

Dezvoltarea constanta a companiei noastre se datoreaza respectarii unui set de valori esentiale si a unui mod corect de a face business. ACN Piese Utilaje inseamna mai mult decat un comerciant de piese de schimb, ci inseamna adoptarea unui set de valori morale si respectarea unor principii etice in afaceri. Acum le putem oferi clientilor nostri un pachet complet de produse si servicii: piese de schimb, service specializat, servicii de mentenanta si consultanta tehnica gratuita.

Pompa de alimentare miniincarcator Case 465 - baga motorina si da-i bice la treaba!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Alaturi de pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 465 primesti garnitura de la prinderea de blocul motor si un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Vino la sediul nostru de langa Bucuresti pentru ridicarea personala a coletului cu pompa de alimentare miniincarcator Case 465 comandata (poti veni chiar in aceeasi zi) sau trimite-ne datele locatiei tale. O expediem prin curier rapid si acceptam plata la final, pentru a putea verifica starea piesei inainte.

Daca vrei si ajutor la montaj, specifica la telefon si ti se va face legatura cu unul din mecanicii nostri experimentati, din apropierea ta. El se va deplasa la punctul tau de lucru si pentru alte reparatii necesare utilajului, deci nu ezita sa ne contactezi! Vei fi multumit de serviciile prompte si de calitate garantata asigurate!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura