Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar BG225C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar BG225C
Cod produs
MJ261TAR-C-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare Caterpillar BG225C asigura un nivel inalt de productivitate, fiabilitate si eficienta ca exploatarea acesteia sa fie de lunga durata.

Fabricarea ei are loc in Europa si are rolul de a echivala originalul pentru a ajunge la aceleasi rezultate pozitive dar la un pret mult mai bun. Ea poate asigura un debit de pana la 140 de litri/ora si vine la pachet cu cartusul filtrant (filtrul din interior).

Garantia ce o insoteste va fi valabila 1 an de zile si iti va aduce un model nou in cazul unei circumstante nefavorabile.

Trimite-ne datele locatiei tale pentru a beneficia de pompa a doua zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs si se achita curierului dupa verificarea atenta a coletului.
Pentru ridicarea personala a piesei te asteptam la sediul nostru din Bucuresti, iar pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj suna si iti vom face legatura cu unul din mecanicii disponibili din zona ta de lucru. Vei putea solicita interventia acestora si daca apar defectiuni tehnice la utilaj cat si daca ai de efectuat revizii periodice. Pentru mai multe detalii suna la unul din numerele de telefon afisate!

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura