Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator Case 580N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Case 580N
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior Case 580N este proiectat optim pentru a mentine functionarea optima si eficienta a utilajului. Materialele sale rezistente ofera o exploatare de durata la capacitate maxima, garantand un mediu sigur de lucru.

Pivotul este original Carraro si datorita beneficiilor asociate orice specialist in domeniu il va recomanda cu incredere. De aceea mentinem un stoc permanent pentru a putea fi ridicat atat separat cat si ca parte din kitul nostru complet.

Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, ansamblul fiind ofertat la un pret special.

Garantia primita la achizitionarea pivotului este valabila 1 an de zile si te va ajuta in cazul oricarei situatii neprevazute.

Comanda acum si va ajunge in localitatea ta a doua zi lucratoare. Curierul iti va oferi un timp util pentru verificarea piesei astfel incat rambursul sa fie achitat doar daca esti complet multumit de ce ai primit.

De asemenea, poti ridica piesa si direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.
Suntem la dispozitia ta pentru orice detalii suplimentare cat si pentru suportul tehnic necesar astfel incat orice alegere sa fie cea compatibila. Daca ai nevoie si de ajutor la montaj sau utilajul impune reparatii complexe atunci te punem in contact cu mecanicii nostri. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod produs: 9XEQPL7W-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura