Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 580N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580N
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru gazduieste cele mai bune piese de pe piata, este intretinut cu pasiune si a devenit cartea noastra de vizita, preferata de muncitorii din toate zonele tarii. Acest pivot buldoexcavator Case 580N este o piesa de transmisie si rolul ei este sa sustina greutatea utilajului si sa-l tina intr-un perfect echilibru.

Aducem piese lucrate in cele mai moderne fabrici!
Un pivot pentru buldoexcavator Case 580N este fabricat intr-unul dintre cele mai importante ateliere tehnice din lume, este o piesa moderna, super fiabila pe numeroase modele. Este lucrata cu o deosebita responsabilitate, de ingineri cu experienta, produsa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, ce a primit tratamente termice. Piesa a fost testata o perioada indelungata pana sa intre pe piata si s-a dovedit a fi una dintre cele mai rezistente din categoria ei, sansele de ruptura fiind extrem de scazute.

Conteaza pe ajutorul nostru atunci cand nu stii ce sa faci!
Nu uita sa apelezi la agentii nostri, oricare ar fi intrebarile tale de pus, ei vor avea raspunsuri de dat. Bucura-te de serviciul nostru gratuit de consultanta si apeleaza la noi daca:
• Nu stii cum sa alegi o piesa pentru modelul tau
• Nu stii cum se intretine o piesa
• Nu stii unde sa montezi
• Utilajul tau are o defectiune
• Utilajul tau a ramas imobilizat
Fiecare problema isi va gasi o rezolvare alaturi de noi, iar consultanta este gratuita.

Poti avea incredere deplina in acest pivot buldoexcavator Case 580N, intrucat el detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, timp in care nu-ti faci griji pentru defectiunile din fabrica.
Daca apar situatii neplacute, agentii nostri sunt oricand pregatiti sa gaseasca o rezolvare in favoarea ta, iar tu sa ramai multumit si increzator ca serviciile noastre sunt complete si te sustin in activitatea de productie.

Esti hotarat sa cumperi un pivot buldoexcavator Case 580N nou? Plaseaza comanda ta catre agentii nostri, printr-un apel telefonic, sau direct in site-ul firmei. Fii convins ca raspundem cu promptitudine cererii tale si cunoastem graba ta si nevoia de a primi cat mai curand coletul. Produsele noastre ajung, in general, in aproximativ 24 de ore, indiferent in ce zona din tara, iar plata se face la livrare, catre curier.

Viziteaza-ne la sediul nostru de pe langa Bucuresti!
Exista si varianta in care iti poti ridica personal produsele, din sediul nostru. Ar putea fi o oportunitatea sa cunosti o parte dintre angajatii nostri. Daca ai intrebari, acum ar fi momentul sa le pui si sa afli lucruri utile despre intretinerea utilajului tau. In rest... felicitari ca ai luat decizia de a colabora cu noi si te asteptam sa iti iei in serios serviciul gratuit de consultanta.

Montajul pieselor de schimb necesita multa atentie si profesionalism, asa ca nu-ti expune utilajul improvizatiilor de niciun fel! Mergi cu incredere la un atelier de specialitate, asistat de catre un profesionist cu stiinta.
Investeste inteligent, la momentul potrivit!
Ar trebui sa ai in vedere ca acest pas este extrem de important in sanatatea piesei pe care tocmai ai achizitionat-o. Daca vrei ca investitia ta sa nu se compromita in cel mai scurt timp, ajuta utilajul tau sa primeasca un montaj corect!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: NGE65STX-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura