Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar BG230D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar BG230D
Cod produs
Y0L7SPBT-C-RA
Out Of stock
Descriere
Comanda pompa electrica de alimentare Caterpillar BG230D si imbunatateste conditiile de operare a motorului. Piesa este foarte eficienta, sigura si constituie cea mai buna varianta de inlocuire a originalului.

Fabricarea acesteia are loc in Europa iar noi o comercializam in tara alaturi de cartusul filtrant (filtrul din interior). Ea este conceputa pentru a rezista o perioada indelungata si pentru a asigura un debit de pana la 140 litri/ora.

Modelul vine la pachet si cu un certificat de garantie valabil 1 an care sa iti asigure inlocuirea acestuia in cazul unei situatii neprevazute.

Daca este piesa dorita suna la unul din numerele de telefon afisate si lasa-ne datele locatiei tale. O vom expedia pentru a doua zi lucratoare cand o poti verifica in prezenta curierului. Rambursul il vei putea achita la final pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.
Datorita stocului nostru permanent disponibil poti opta si pentru ridicarea personala direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Detalii suplimentare si suport tehnic iti va oferi unul din consilierii nostri. Suna acum iar daca ai nevoie de ajutor la montaj vom contacta un mecanic din zona ta. El va intervenii la echipamentul tau si pentru alte reparatii necesare, deci nu ezita sa ne contactezi!

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura