Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare motor Caterpillar C4.4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar C4.4
Cod produs
PUE8YQC7-C-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare Caterpillar C4.4 ce asigura un debit de pana la 140 litri/ora o avem pe stoc la un pret atractiv. Ea se poate livra oriunde in tara alaturi de cartusul filtrant (filtrul din interior).

Locul de provenienta al acesteia este Europa iar producatorul ofera stabilitate si durabilitate prin materialele alese. In plus, eficienta sporita si siguranta in lucru sunt printre principalele caracteristici importante ale modelului alternativ originalului.

Certificatul de garantie primit la achizitionarea ei va fi valabila 1 an de zile de la data livrarii.

Daca vrei sa ridici pompa personal te asteptam la sediul firmei noastre din Bucuresti. Daca vrei sa iti livram la domiciliu ne poti lasa datele locatiei si o vom expedia in cel mai scurt timp. Plata se achita curierului, dupa ce ai verificat coletul si nu prezinta nici o problema.

Consilierii nostri tehnici iti vor oferi toate detaliile despre compatibilitatea piesei cu utilajul tau. Suna pentru a te asigura ca achizitionezi piesele potrivite si programeaza montajul lor la service-ul nostru mobil. Interventia acestuia o poti solicita si daca echipamentul tau necesita reparatii complexe, deci nu ezita sa ne contactezi.

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura