Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case 3220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case 3220
Out Of stock
Descriere
Daca vrei un pret bun si o piesa si mai buna poti achizitiona acest pivot superior Case 3220. El este original Carraro, mentine un randament ridicat in munca, o siguranta sporita si o exploatare de durata.

Prezenta lui in stocul nostru este permanenta pentru a putea realiza schimbul cat mai repede. Il poti ridica atat separat cat si ca parte din kitul nostru complet.

Componentele kitului sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, iar pretul oferit este unul special.

Pentru a te asigura ca nu vei plati suplimentar in cazul unei situatii neprevazute, vei avea un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Daca vrei sa primesti piesa a doua zi lucratoare lasa-ne acum datele locatiei tale. Nu vei plati pentru un produs nedorit deoarece ai posibilitatea de a verifica coletul in prezenta curierului. Astfel rambursul il va incasa la final pentru a nu exista nicio nemultumire.
Poti opta si pentru ridicarea personala din depozitul nostru din Bucuresti iar daca ai intrebari ne poti suna la numerele de telefon afisate.

Dupa achizitionarea pieselor de schimb ne poti contacta pentru a programa montajul lor la unul din mecanicii disponibili in zona ta. El se va prezenta si pentru alte reparatii necesare deci nu ezita sa trimiti solicitarea ta!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: LCO1BMV2-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura