Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case WX165

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WX165
Cod produs
7U5EMHX0-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare excavator Case WX165 este un articol pe care ti-l recomandam cu incredere atunci cand piesele motorului trebuie inlocuite. Ea este o echivalenta a originalei si va functiona eficient si sigur o durata prelungita. Producatorul european al acestui model ofera la achizitionarea pompei si garnitura de la prinderea de blocul motor. O etansare perfecta asigura o inlocuire de durata. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland la numerele de telefon afisate.

Pentru a aduce utilajul in stare buna de functionare, trebuie sa te folosesti de toate resursele necesare: piese de calitate, montaj corespunzator. Le avem pe amandoua si le punem la dispozitia ta! In plus, la noi gasesti un stoc permanent disponibil cu piesele cele mai uzuale si mai eficiente, la cele mai bune preturi! Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale. Consilierii nostri tehnici iti vor sta la dispozitie pana esti convins ca alegerea facuta este cea potrivita. Primesti in acest scop suport tehnic gratuit!

Pompa de alimentare excavator Case WX165 - platesti putin pentru un produs foarte bun!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Din partea noastra vei primi si un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatie neprevazuta. Documentele care insotesc pompa de alimentare pentru excavator Case WX165 trebuie pastrate cu grija!

Comanda acum pompa de alimentare excavator Case WX165 daca doresti ca aceasta sa ajunga in localitatea ta a doua zi lucratoare. Curierul iti va oferi posibilitatea de a deschide coletul in prezenta lui, pentru a nu achita rambursul daca piesa nu se afla in stare perfecta. Daca iti este mai usor, te poti prezenta la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica coletul personal.

In plus, unul dintre colegii de la departamentul tehnic te poate ajuta sa gasesti un mecanic in apropierea ta, pentru a efectua montajul sau reparatiile necesare utilajului. Avem parteneriate cu numerosi specialisti de pe intreg cuprinsul tarii, asa ca vom reusi sa te ajutam calificat in cel mai scurt timp. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura