Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Fermec 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 860 TX860
Cod produs
Z54BC97Q-M-BT
Out Of stock
Descriere
In sfarsit te-ai decis sa iti repari utilajul. Perfect! Ai si ajuns unde trebuie. Pe site-ul nostru vei gasi o selectie variata de piese de schimb calitative, disponibile la cele mai bune preturi de pe piata. Noi te incurajam mereu sa alegi component fiabile, care iti vor garanta o exploatare indelungata - fara sa iti golesti portofelul. De exemplu, acum iti recomandam un simering pinion atac Fermec 860 la cel mai bun pret posibil!

Magazinul nostru este renumit pentru preturile accesibile pe care le oferim clientilor nostri. Atata timp cat colaborezi cu noi, poti remarca un aspect esential: noi nu facem rabat de calitate! O piesa precum acest simering iti garanteaza o exploatare indelungata, comparativ cu alte modele disponibile pe piata. Pana la urma, exact asta iti doresti, nu-i asa? O piesa durabila la un pret cat mai avantajos.

Simering pinion atac Fermec 860 - asigura o protectie corespunzatoare impotriva prafului. Cere oferta si ai un pret rentabil!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Aici gasesti piese de calitate, te bucuri de o livrare prompta si ai parte de asistenta tehnica gratuita.
Cand colaborezi cu firma noastra, vei avea parte de o experienta tehnica completa si profesionista. Colegii nostri sunt mereu pregatiti sa iti vina in ajutor. De la identificarea componentelor potrivite, pana la plasarea unei comenzi sau recomandarea unui mecanic experimentat, aici vei gasi tot suportul de care ai nevoie. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi atunci cand apare defectiunea, iar noi ne ocupam de restul imediat!

Daca montajul componentei este efectuat corespunzator, ea va functiona impecabil. Totusi, in colet includem factura si certificatul de garantie al acestui simering pinion atac Fermec 860 nou. El este valabil 6 luni de la momentul achizitionarii si acopera eventualele defecte din fabrica.

Fie ca utilajul tau este defect sau nu, timpul trece oricum! Cand colaborezi cu firma noastra, un fapt e cert: livrarea prompta este un aspect esential in acest domeniu. Noi iti pregatim produsele dorite cat mai rapid posibil si le predam curierului la scurt timp dupa ce ai primit confirmarea comenzii. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Plata se va face in regim ramburs, la primirea coletului. Ai si optiunea de a ridica acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Fermec 860 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un mecanic priceput? Noi avem solutia de care ai nevoie! Iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la locatia oferita de tine si iti vor monta produsele comandate sau efectua diverse reparatii necesare. Un montaj executat perfect inseamna o piesa de schimb ce va rezista pe termen lung si un buldoexcavator care ruleaza excelent. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul din oferta noastra se poate monta si pe modelul Fermec TX860.

Codul produsului este: Z54BC97Q-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura