Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare buldoexcavator Fiat Kobelco B200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B200
Cod produs
2VHBPTSI-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Fiat Kobelco B200 este o piesa ce te ajuta sa mentii randamentul ridicat al motorulu, datorita echivalentei cu modelul original. Caracteristicile identice ale celor doua modele ne determina sa o recomandam cu mare incredere. Oferta noastra include un produs de calitate la un pret avantajos! Pentru a functiona sigur si eficient, cu o etansare perfecta, iti adaugam alaturi de ea si garnitura de la prinderea de blocul motor. E de ajuns sa plasezi o comanda pentru a beneficia de pompa de combustibil rapid. Avem un stoc permanent disponibil.

Utilajele au rolul de a-ti aduce profit sau de a-ti face munca mai usoara. Echipamentele trebuie sa dea randament o perioada cat mai lunga de timp, fara a necesita reparatii costisitoare. Pentru a realiza acest lucru, echipamentul tau trebuie sa fie intretinut exemplar, mentenanta sa fie efectuata la timp, iar reparatiile sa fie realizate de specialisti in domeniu. Cu incredere maxima iti recomandam sa apelezi la serviciile pe care ti le pune la dispozitie ACN Piese Utilaje! Ele reprezinta reusita afacerii tale!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco B200 - o piesa extrem de necesara!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Vei primi in pachetul cu pompa de alimentare pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B200 si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, util pentru orice circumstante nefavorabile.

Putem livra coletul cu pompa de alimentare Fiat Kobelco B200 comandata oriunde in tara, ajungand a doua zi lucratoare, cand poti achita rambursul curierului. Inainte de efectuarea platii iti sugeram sa verifici integritatea piesei pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. Daca ai nevoie de pompa azi, te asteptam la sediul nostru.

Iti putem asigura servicii complete! Poti beneficia si de service-ul nostru mobil, daca utilajul tau prezinta defectiuni tehnice sau doresti asistenta la montajul piesei. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia problemele tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Suna si afla detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura