Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator Volvo BL60 BL60B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Volvo BL60 BL60B
Out Of stock
Descriere
In imagini este prezentat pivotul superior pentru buldoexcavator Volvo BL60 si BL60B ce se afla in stocul nostru la un pret foarte bun. El face parte din gama pieselor originale Carraro, de aceea il mentinem permanent disponibil.

Aceste produse originale iti asigura eficienta si siguranta necesare in lucru, fiind fabricate din cele mai rezistente materiale.

Achizitionarea lui se face neinsotit de restul pieselor oferite in kitul nostru complet, insa daca ai nevoie de toate iti oferim un pret special. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind piese originale.

La pachet cu ele vei avea si un certificat de garantie valabil un an de zile.

Pentru livrare apelam la serviciile de curierat care iti va transporta pachetul pentru a doua zi lucratoare. Rambursul este achitat la final pentru a avea timpul necesar de verificare al coletului in prezenta curierului.

Poti opta si pentru ridicarea personala a pachetului prezentadu-te direct la sediul firmei noastre din Bucuresti.

Daca ai nevoie si de ajutor la montaj poti solicita un mecanic care este disponibil in zona ta. Pentru acest serviciu este necesar sa iei legatura cu unul din consilierii nostri tehnici care iti va da mai multe detalii.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru acest produs: H1TENP9A-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura