Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior Volvo VOE15184921

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo VOE15184921
Out Of stock
Descriere
Avem permanent pe stoc si livram la un pret avantajos acest pivot superior Volvo VOE15184921 (prezentat si in imagini)!
Orice specialist ar recomanda o piesa originala Carraro, datorita materialelor de calitate din care este fabricata, fiind varianta ideala pentru o reparatie care sa dureze.

Plaseaza o comanda pentru acest pivot superior Volvo VOE15184921 nou! Pretul este foarte bun si se livreaza ca piesa separata, dar ai putea sa profiti si sa schimbi toate piesele uzate din ansamblu.
La achizitionarea kitului complet, format dintr-un pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, avem un pret special.

Poti comanda foarte simplu, daca vei completa formularul de pe site sau vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul tau sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului.

Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita!
La achizitionarea pivotului, primesti si garantia acestuia, valabila timp de 12 luni de zile de la facturare.

Ai plasat deja comanda? Acest pivot superior Volvo VOE15184921 se livreaza in orice localitate, prin curier rapid. Plata ramburs poate fi achitata dupa ce se deschide coletul.
Poti ridica piesa comandata si de la sediul firmei noastre, din apropiere de Bucuresti.

Oferta de piese de schimb de calitate o insotim de o oferta de servicii tehnice, prompte si garantate, dedicate clientilor nostri.
Dupa achizitia piesei, poti solicita si interventia mecanicilor nostri colaboratori din zona ta pentru a primi ajutor la montaj sau pentru efectuarea oricaror reparatii.
Acestia pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Detalii tehnice:
•Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
•Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
•Diametrul boltului este de 34.9mm

Cod produs: 9CVY1OEI-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura