Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar TH460B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH460B
Cod produs
GHR6LU91-C-RA
Out Of stock
Descriere
Poti ajunge cu usurinta la performantele dorite daca achizitionezi piesele de schimb potrivite modelului tau de utilaj. Din acest motiv punem spre vanzare pompa electrica de alimentare pentru incarcator telescopic Caterpillar TH460B.

Aceasta pompa electrica de alimentare Caterpillar TH460B este o productie europeana de care nu te poti lipsi daca vrei sa inlocuiesti modelul original cu o pompa care dovedeste o aceeasi eficienta si siguranta. Ea poate asigura o exploatare indelungata si un debit de pana la 140 litri/ora.

Fiind echivalenta originalei, pretul este mult mai accesibil, iar in oferta este inclus cartusul filtrant (filtrul din interior).

Achizitionarea ei iti va asigura si un certificat de garantie valabil 1 an de zile de la data facturarii.

Putem livra in orice localitate din tara cu ajutorul serviciilor de curierat. Trimite-ne datele necesare si vei primi coletul a doua zi lucratoare, cand il poti deschide in prezenta curierului. In acest fel te vei asigura ca prezinta calitatea promisa, inainte de a achita rambursul.
Poti opta si pentru ridicarea personala prezentandu-te la sediul firmei noastre din Bucuresti.

Dorim sa ai toate informatiile necesare despre piesa, pentru a te asigura ca este potrivita modelului tau. De aceea iti sugeram sa ne contactezi si vei beneficia gratuit de consultanta tehnica din partea consilierilor nostri. Mai mult, poti cere ajutor la montajul piesei si poti programa interventia mecanicilor nostri, daca echipamentul tau prezinta defectiuni majore. Suna-ne si afla mai multe!

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura