Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar CS443E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CS443E
Cod produs
489EZX2O-C-RA
Out Of stock
Descriere
Specialistii nostri recomanda pentru cilindru compactor Caterpillar CS443E aceasta pompa electrica de alimentare ce asigura un debit de pana la 140 litri/ora.

Recomandarea este facuta in urma calitatii prezentate, fiind o alternativa de durata a modelului original ce este conceputa in asa fel incat sa reziste la multiple solicitari.

Fabricarea ei are loc in Europa de unde vine impreuna cu cartusul filtrant (filtrul din interior), ajugand in depozitul nostru din Bucuresti. Aici mentinem un stoc permanent disponibil pentru a beneficia cat mai repede de ea.

Probabilitatea ca aceasta sa nu functioneze cum trebuie este foarte mica insa vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Daca nu te poti prezenta la depozitul nostru din Bucuresti pentru ridicarea personala a piesei, o expediem prin curier rapid in localitatea ta. In acest caz ai posibilitatea de a plati doar daca esti multumit de produs, deoarece curierul te asteapta sa verifici coletul in prezenta lui.

Mecanicii nostri te pot ajuta la montarea ei sau la orice probleme tehnice aparute la utilajul tau. De asemenea, consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie pentru orice intrebari sau comenzi si iti ofera consultanta tehnica gratuita.

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura