Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case WX210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WX210
Cod produs
H740M26X-C-IA
Out Of stock
Descriere
Trimite-ne cererea ta pentru pompa de alimentare excavator Case WX210 si vei beneficia de ea in cel mai scurt timp. Pompa pe care ti-o propunem este o alternativa de succes a piesei originale. O recomandam cu incredere intrucat producatorul european a respectat la detaliu designul piesei originale. Pompa din oferta noastra se diferentiaza de original doar prin pretul mult mai avantajos la care o poti achizitiona! In cost este inclusa si garnitura de la prinderea de blocul motor. Plaseaza comanda si o expediem urgent!

Livrarea modelului prezentat se face in aproximativ 24 de ore indiferent de zona tarii in care te afli. Avem cei mai buni curieri care livreaza si in varf de munte daca e nevoie! Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi cu incredere. Serviciul de consultanta tehnica este gratuit si gata sa-ti ofere cele mai bune variante de piese de schimb potrivite excavatorului tau! Ai nevoie de o echipa de mecanici? Nu sta pe ganduri si cheama-ne!

Pompa de alimentare excavator Case WX210 - o poti monta cu ajutorul nostru!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Alaturi de pompa de alimentare pentru excavator Case WX210 si garnitura vei avea si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatie neprevazuta pe care o putem remedia rapid.

Livrarea pachetului poate fi realizata in orice localitate din tara, avand un timp minim de asteptare. Rambursul in acest caz iti sugeram sa il achiti la final, dupa verificarea piesei in prezenta curierului. Daca este mai avantajos pentru tine sa ridici coletul cu pompa de alimentare pentru excavator Case WX210 comandata direct din depozitul nostru, te asteptam, chiar in aceeasi zi.

Pentru detalii suplimentare despre service-ul nostru mobil, contacteaza-ne acum! Acest serviciu este optional, dar il oferim clientilor nostri pentru ca stim ca o manopera de calitate garantata valorifica corespunzator piesele de calitate achizitionate de la noi si reparatia va fi una de durata. La cerere, te putem ajuta cu montajul piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla echipamentul si poate verifica starea in care se afla acesta. In urma unei diagnoze, mecanicii nostri colaboratori pot lua toate masurile pentru ca utilajul sa redevina functional in cel mai scurt timp de la solicitare.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura