Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator Case 580SN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Case 580SN
Out Of stock
Descriere
Profita de pretul avantajos al acestui pivot superior Case 580SN ce prezinta caracteristici importante pentru a functiona eficient si sigur.

El este original Carraro si de aceea il recomandam cu mare incredere pentru a inlocui modelul vechi. Materialele sale durabile iti vor asigura o exploatare indelungata la capacitate maxima iar pretul nostru competitiv te va incanta.

Daca este piesa dorita o poti achizitiona atat separat cat si ca parte din kitul nostru complet. Acesta este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, si este ofertat la un pret special.

Garantia pieselor este valabila 1 an de zile, timp in care nu vei plati suplimentar in cazul unei situatii nefavorabile.

Te asteptam la sediul nostru din Bucuresti pentru a ridica piesa iar daca esti din alta localitate o expediem prin curier rapid. In acest caz coletul se poate deschide in prezenta curierului pentru a te asigura de integritatea ei inainte de a achita rambursul.

Daca nu esti sigur de compatibilitatea piesei cu utilajul tau iti oferim suport tehnic pentru a face alegerea potrivita. Mai mult, iti punem la dispozitie mecanicii nostri pentru ajutor la montaj sau orice reparatii necesare.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod produs: XA735FDT-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura