Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 580SN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SN
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru gazduieste cele mai moderne piese de pe piata, up to date si a devenit cartea noastra de vizita, primind extrem de multa atentie in administrarea lui. Acest pivot buldoexcavator Case 580SN este o piesa de transmisie extrem de uzuala si foarte comercializata, ce se bucura de un trafic intens catre muncitorii din intreaga tara.

Piese moderne si preturi decente!
Acest pivot pentru buldoexcavator Case 580SN este fabricat cu multa responsabilitate, intr-un atelier de creatie tehnica super modern si produs dintr-un material extrem de durabil, un metal de inalta calitate, tratat termic. A fost testat o perioada extrem de indelungata si a ajuns pe piata muncitorilor din agricultura si constructii cu recomandari foarte bune si cu sanse de ruptura aproape de zero.

Un sprijin pentru tine!
Agentii nostri iti pot oferi oricand serviciul nostru gratuit de consultanta! Foloseste toate informatiile in favoarea ta si imbunatateste-ti activitatea de productie exact asa cum o poti face in aceasta generatie aflata intr-o continua dezvoltare.
Noi stim cata nevoie este de forta de munca in industria pe care ti-ai ales-o. Ceea ce putem sa facem este sa te sustinem ori de cate ori esti in dificultate. Nu ezita niciodata sa ne suni pentru a afla ce ai de facut.

Poti avea incredere in serviciile noastre, ne straduim ca acestea sa fie cat mai complete. Un pivot buldoexcavator Case 580SN detine un certificat de garantie de 6 luni, ce iti va fi predat la primirea coletului, alaturi de factura.
Daca apar situatii neprevazute, rezolva aceste evenimente alaturi de agentii nostri ce vor veni cu solutii in favoarea ta.

Daca esti hotarat sa cumperi un pivot buldoexcavator Case 580SN tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda ta catre agentii nostri, telefonic, sau sa inregistrezi cererea pe site-ul firmei. Noi vom inainta toate procedurile pentru livrare si comanda ta ar putea ajunge in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Daca vrei sa iti ridici singur produsele comandate, poti face asta direct de la sediul nostru! Am putea sa ne cunoastem, iar cu acest prilej ai putea afla care sunt pasii de urmat pentru intretinerea piesei tale.

Pentru o viata cat mai lunga a piesei de schimb si pentru o investitie inteligenta, monteaza piesele la un atelier de specialitate.
Invata sa alegi calitatea, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.
O piesa montata corect, in implementarea careia au fost respectate toate indicatiile producatorului, va fi un partener de lung parcurs si o investitie reala.
De cealalta parte, o piesa montata gresit va fi compromisa in cel mai scurt timp, iar investitia se va pierde.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: S37XPLJM-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura