Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator O&K MH8.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K MH8.6
Cod produs
LJV6FWT9-C-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare excavator O&K MH8.6 a fost fabricata de un producator european pentru a satisface necesitatea de eficienta si siguranta in exploatare. De aceea, pentru fabricarea ei au fost alese materiale rezistente, ce pot sustine o exploatare indelungata la capacitate maxima. Modelul pe care ti-l propunem face parte din gama productiilor echivalente originalelor, motiv pentru care prezinta un pret mult mai bun fata de acesta. In pret este inclusa si garnitura de la prinderea de blocul motor.

Probabil ai mai auzit de faptul ca acordam consultanta tehnica gratuita, dar vrem sa fim siguri si sa-ti reamintim! De fiecare data cand ai dubii asupra piesei pe care doresti sa o comanzi, poti cere ajutorul asistentilor nostri. Ei se vor asigura de compatibilitatea utilajului cu produsul. Iar daca ai nevoie de servicii de montaj profesioniste, ii poti ruga sa-ti faca o programare. Nu este neaparat nevoie sa te deplasezi la vreun service, putem noi sa venim la tine cu absolut tot ce este necesar pentru interventie.

Pompa de alimentare excavator O&K MH8.6 - o componenta valoroasa pentru motorul tau!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Comanzi acum pompa de alimentare pentru excavator O&K MH8.6 si primesti in colet si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, util pentru orice situatii neprevazute.

Poti alege sa ridici pompa de alimentare excavator O&K MH8.6 comandata si direct din depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti. Putem livra pachetul oriunde in tara, ajungand intr-un timp foarte scurt. Rambursul se achita curierului care te asteapta sa verifici pachetul inainte, pentru a te asigura de calitatea promisa.

Acum poti programa si montajul piesei la unul din mecanicii nostri colaboratori. Acestia pot fi solicitati si pentru remedierea defectiunilor majore aparute la utilajul tau, deci nu ezita sa ne contactezi. Ei pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Afla de la noi cum putem sa te ajutam.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura