Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator Case 580SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Case 580SM
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior buldoexcavator Case 580SM prezentat in imagini este un articol original Carraro.

Achizitionarea lui iti va aduce o singuranta in lucru deoarece este confectionat din materiale rezistente. De asemenea, functionalitatea eficienta determinat o durata mai lunga de exploatare, ceea ce ne impulsioneaza sa il recomandam cu incredere.

El este ofertat avantajos ca piesa separata insa poti profita si de pretul special al kitului complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

La achizitionarea pivotului vei avea si un certificat de garantie valabil 1 an.

Comanda acum si iti vom livra oriunde ai nevoie, intr-o zi lucratoare. Pachetul il vei putea deschide in prezenta curierului pentru a-l verifica, deoarece rambursul se achita la final.
Esti asteptat si la sediul nostru din Bucuresti daca doresti sa ridici coletul personal, iar pentru intrebari si sugestii poti lua legatura cu departamentul tehnic.

Iti putem fi de folos si daca utilajul tau prezinta defectiuni majore sau doresti montajul piesei realizat de un specialist. Am format o echipa de mecanici din diferite zone ale tarii pentru a interveni rapid la orice solicitare. Pentru mai multe detalii suna acum!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod produs: BXYN69VK-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura