Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator Case 580SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Case 580SM
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatorul Case 580SM, nou, original, este cea mai buna optiune pentru dumneavoastra, daca va doriti un produs rezistent la un pret foarte accesibil.

Gasiti in stoc atat pivotul individual cat si kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Livram componentele in baza unei comenzi. Puteti comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Specificatii:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Rolul pivotului este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.
Atunci cand doriti sa faceti lucrari de reparatie la puntea utilajului, recomandarea noastra este sa alegeti doar produse de origine controlata, care garanteaza buna functionare a utilajului, pentru mai mult timp.

Pentru a beneficia de o reparatie care dureaza, nu doar calitatea pieselor este importanta, ci si manopera. In acest sens, va punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care se poate deplasa la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla utilajul si pot remedia eficient si rapid toate problemele tehnice care tin de acesta. Lucrarea se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca dumneavoastra sa va puteti continua activitatea fara intarzieri suplimentare.

Pivotii care functioneaza corect cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru o vreme indelungata, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Daca pivotii buldoexcavatorului sunt uzati, sunati-ne acum pentru o oferta cat mai buna!
Piesa este insotita de un certificat de garantie, valabil 1 an de zile, de la data cumpararii.
Produsul ajunge in toate regiunile tarii, prin curierat rapid. Aveti posibilitatea de a deschide pachetul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: IXBECWZQ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura