Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland LX985

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LX985
Cod produs
HG3EVFLB-C-IA
Out Of stock
Descriere
Atributiile noastre zilnice presupun ca impreuna cu tine sa ajungem la piesa potrivita in functie de utilajul tau. Te asiguram ca pompa electrica alimentare New Holland LX985 asigura o exploatare indelungata. Ea face parte din gama produselor fabricate in Europa ce pot inlocui modelul original cu un succes deosebit. Asemanarile celor doua se pot observa la eficienta si durabilitate, iar diferentele sunt vizibile la pret, deoarece aceasta piesa este mai accesibila.

Cum sa nu fim alaturi de tine cand toate iti merg pe dos? Trebuie sa ai si tu un aliat la nevoie, iar ACN Piese Utilaje este aliatul tau cel mai de pret in activitatea pe care o practici. Te poti baza pe noi pentru ca avem servicii extraordinare si importam cele mai bune piese. De vandut, le vindem la cele mai bune preturi, asta ne deosebeste de concurenta! Si bun si rezonabil la pret!

Pompa electrica alimentare New Holland LX985 - piesa capabila sa functioneze impecabil!

Pompa electrica de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa electrica de alimentare pentru miniincarcator New Holland LX985 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrarea coletului este realizata de serviciile de curierat colaboratoare, indiferent de localitatea in care ai nevoie de ea. La receptia lui, vei putea verifica integritatea piesei primite pentru a acorda rambursul doar daca esti multumit. Poti ridica coletul cu pompa electrica alimentare New Holland LX985 comandata si din depozitul nostru aflat langa Bucuresti, chiar in aceeasi zi.

Contacteaza-ne daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Echipa noastra de mecanici experimentati din toata tara a fost formata cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi, reparatii mai mici sau mai complexe, reviziile periodice, reconditionari. Intreaba despre mecanicii nostri ca sa ai si manopera de calitate garantata!

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini.
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura