Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Landpower 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Landpower 160
Cod produs
139VZJY0-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea pompa alimentare Landini Landpower 160 asigura o exploatare indelungata la capacitate maxima, datorita componentelor de inalta calitate. Atat specialistii nostri, cat si producatorul european ce a fabricat-o, recomanda aceasta pompa pentru inlocuirea modelului original, deoarece prezinta aceleasi caracteristici. Mai mult, diferenta intre cele doua modele apare la pretul de achizitionare, acest articol fiind mult mai accesibil. In pret este inclusa si garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pompa alimentare Landini Landpower 160 - nu ar trebui sa lipseasca din schema utilajului pe care il detii!

Noi ii cunoastem caracteristicile si o avem in depozitul nostru, ca sa o expediem imediat unde este nevoie de ea! Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate. E foarte simplu si vei beneficia si de consultanta tehnica gratuita din partea noastra, ca sa fii sigur ca ce cumperi din oferta noastra este compatibil cu utilajul tau!

In plus, stii ca avem si personal specializat pentru asistenta tehnica, in apropierea ta? Iti dam detalii la un acelasi apel!

Garantia ce vine impreuna cu piesa - pompa de alimentare pentru tractor Landini Landpower 160 - va fi valabila 1 an de zile, timp in care iti inlocuim piesa imediat, daca prezinta vreun defect.

Stocul nostru este permanent disponibil pentru aceasta piesa, de aceea te asteptam in depozitul nostru din apropierea Bucurestiului, pentru a ridica personal aceasta pompa alimentare Landini Landpower 160 comandata.
Daca nu te poti prezenta aici o vom livra prin curier rapid, direct in localitatea ta. Timpul de asteptare va fi de o zi lucratoare, iar modalitatea de plata este ramburs. Acesta se achita la final, deoarece este prioritara verificarea piesei primite, in prezenta curierului.

Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de un mecanic priceput pentru a monta piesa corect sau pentru alte reparatii necesare echipamentului tau.
Colaboram cu numeroase ateliere mobile si mecanici specializati din intreaga tara, deci vom putea sa trimitem rapid un specialist catre locul in care iti desfasori activitatea. Ii poti solicita acestuia diverse interventii tehnice: montajul piesei achizitionate de aici, revizii periodice, reparatiile necesare echipamentului tau, chiar reconditionari partiale sau complete. Suna-ne si iti dam detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura