Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Landpower 145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Landpower 145
Cod produs
CG81P5JD-RE
Out Of stock
Descriere
O functionare optima, sigura si eficienta a componentelor motorului iti va asigura o exploatare de lunga durata, la capacitate maxima. De aceea regasesti in oferta noastra aceasta pompa alimentare Landini Landpower 145 care iti va satisface necesitatile de putere, fiabilitate, si productivitate. Modelul pe care ti-l propunem este conceput in Europa cu scopul de a tine locul piesei originale, avand aceleasi caracterisitici importante, dar un pret mult mai bun.

Pompa alimentare Landini Landpower 145 - fabricata in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde!

Pentru ca stim ca timpul costa bani, cu noi vei face economii. Vei beneficia rapid de pompa comandata, pentru ca mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate.

Mai mult, iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie. Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Pachetul cu aceasta pompa de alimentare pentru tractor Landini Landpower 145 va avea incluse factura si un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Stim ca iti doresti sa comanzi si pompa sa ajunga cat mai repede la tine, de aceea o trimitem in localitatea dorita prin curier rapid. Verifica coletul cand il primesti si lasa rambursul curierului la final. Daca ai nevoie de aceasta pompa alimentare Landini Landpower 145 azi, vino la sediul nostru din apropierea Bucurestiului sa o achizitionezi.

Daca doresti ca montajul pompei sa fie realizat de un specialist, trimite-ne cererea ta si un mecanic din echipa noastra va porni spre tine.
Poti solicita interventia acestora pentru reviziile sau reparatiile necesare tractorului, indiferent de complexitatea lor.
Suna la unul din numerele de telefon afisate pentru detalii suplimentare despre produsele si serviciile noastre!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura