Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Landpower 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Landpower 125
Cod produs
HBR6FOU9-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de pompa alimentare Landini Landpower 125 din oferta noastra este varianta echivalenta a originalei, la un pret mult mai bun decat aceasta. Daca o comanzi acum poti realiza schimbul maine, deoarece stocul este permanent disponibil.

Pompa alimentare Landini Landpower 125 - gata de actiune! O gasesti disponibila, oricand, in depozitul nostru!

Pompa pe care ti-o propunem este o productie europeana de inalta calitate, ce ofera rezultate satisfacatoare in ceea ce priveste eficienta si siguranta din timpul lucrului sau durata indelungata de exploatare. In plus, aceasta pompa vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor, pentru a functiona optim la fiecare solicitare.

Consilierii nostri iti ofera mai multe detalii, pentru a te asigura ca este ceea ce cauti. Mai mult, primesti din partea lor consultanta tehnica gratuita in vederea unor noi achizitii corespunzatoare utilajului tau. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, direct pe site sau apelandu-ne telefonic.

Pentru a avea o solutie in cazul unei situatii neprevazute, o asemenea pompa de alimentare pentru tractor Landini Landpower 125 vine insotita de un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Pachetul se poate livra in orice localitate din tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Mentionand in cerere, vei putea verifica pompa in prezenta curierului pentru a achita rambursul doar daca aceasta se afla in stare perfecta. De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala de la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului.

Daca vrei ca montajul sa fie realizat de catre un specialist, contacteaza-ne si iti facem legatura cu cel mai bun mecanic din zona ta. Acesta se prezinta direct la punctul de lucru al echipamentului, pentru a efectua un montaj de calitate, in scurt timp de la solicitare. Poti apela la acest serviciu si daca vrei sa iti imbunatatesti starea utilajului prin remedierea defectiunilor aparute sau prin programarea reviziilor periodice necesare. Pentru detalii suplimentare ai la dispozitie departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura