Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator Case WX150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator Case WX150
Out Of stock
Descriere
Pentru a maximiza durata de viata a utilajului schimba piesele vechi si uzate cu unele care sa reziste o perioada indelungata. Noi iti punem la dispozitie pompa de alimentare Case WX150 deoarece eficienta ei este recunoscuta printre alternativele originalului.

Locul de provenienta este Europa, de unde vine impreuna cu garnitura de la prinderea de blocul motor.

Alaturi de ele vei avea si un certificat de garantie valabil 1 an care sa iti acopere orice plata suplimentara in cazul unei situatii nefavorabile.

Daca doresti sa achizitionezi pompa te asteptam la punctul nostru de lucru din Bucuresti. Daca esti din alta localitate iti vom expedia coletul prin curier rapid, avand posibilitatea de a achita rambursul la final. In acest fel poti verifica piesa pentru a nu exista nemultumiri in colaborarea noastra.

Pentru a-ti oferi servicii complete avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara la care iti poti programa montajul piesei. De asemenea, orice revizii necesare utilajului tau pot fi efectuate cu usurinta de acestia. SUNA SI AFLA DETALII SUPLIMENTARE!

Specificatii tehnice:
•Pompa are prinderea in 2 suruburi
•Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
•Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
•Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior

Oringul furnizat este fabricat dintr-un cauciuc moale care se modeleaza usor pe conturul pompei, eliminand problema provocata de oringul clasic care se monteaza greu in special pe vreme rece.

Cod produs: 3BY81TUF-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura