Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case WX150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WX150
Cod produs
XW94370V-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare excavator Case WX150 este fabricata in Uniunea Europeana din cele mai bune materiale. Prezinta o calitate excelenta si o eficienta maxima. Daca observi ca pompa de combustibil nu isi mai indeplineste rolul cum trebuie, este necesar sa iei masuri in privinta asta. Excavatorul nu poate face fata solicitarilor la care il supui fara acest element esential. Te indemnam sa comanzi acest model de pompa de alimentare, vei face o afacere profitabila!

Decizia de a achizitiona o pompa de combustibil de la noi este geniala pentru ca te bucuri si de pret, dar si de calitate. Ca sfat prietenesc, iti spunem ca ar fi ideal sa schimbi si filtrul. Impuritatile din motorina ajung sa distruga nu numai pompa, dar si motorul. Un consumabil bine ales si la timp schimbat poate influenta modul in care functioneaza un utilaj, dar si finantele tale. Acestea sunt mereu detaliile care pot face diferenta! Te asteptam cu multe oferte!

Pompa de alimentare excavator Case WX150 - componenta care iti salveaza motorul!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru excavator Case WX150 beneficiaza de garantie valabila 12 luni de la data cumpararii. Pastreaza documentele care insotesc produsul comandat!

Pompa de alimentare excavator Case WX150 se expediaza rapid oriunde in tara si ai posibilitatea de a verifica coletul inainte de a achita rambursul. In livrare se adauga si garnitura. Se poate achizitiona si direct de la sediul nostru in orice zi lucratoare.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura