Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 416D 416E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416D
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 416D 416E prezentata in imagini este echivalenta modelului original, pe care o gasesti in stocul nostru. O mentinem permanent disponibila datorita caracteristicilor importante necesare unei exploatari de durata.

Printre acestea enumeram materialele folosite de producatorul european la fabricare, eficienta in lucru si rezistenta lor la multiplele solicitari aduse.

Pompa asigura un debit de pana la 140 de litri/ora si este oferita la un pret avantajos impreuna cu cartusul filtrant (filtrul din interior).

Livrarea se face prin curier rapid indiferent de localitate, iar la primirea coletului ai timpul necesar pentru a verifica integritatea produsului. Astfel rambursul este achitat doar daca produsul primit este cel dorit, si nu prezinta nici o problema.

In zona ta se pot afla mecanicii nostri parteneri la care sa apelezi pentru montarea piesei sau diferite probleme tehnice aparute la utilaj. Suna la numerele de telefon afisate daca doresti mai multe detalii despre acest serviciu sau produsele pe care le poti achizitiona de la noi.

Codul pompei este: OIM4RUEZ-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura