Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar TH340B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH340B
Cod produs
QJF1UDCX-C-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare pentru incarcator telescopic Caterpillar TH340B este modelul care iti poate demonstra ca o alternativa a originalei poate fi la fel de eficienta.
Ea este conceputa in Europa din materiale rezistente la multiple solicitari care sa ofere o exploatare indelungata la capacitate maxima.

Debitul asigurat de aceasta ajunge pana la 140 litri/ora iar in oferta este inclus si cartusul filtrant (filtrul din interior).

Garantia care te va asigura ca orice situatie va fi remediata rapid o primesti in acelasi pachet. Ea este valabila 1 an de zile.

Suna si comanda iar noi iti livram in orice localitate din tara. Modalitatea de plata este ramburs, si il poti achita dupa verificarea atenta a coletului in prezenta curierului. Poti, de asemenea, sa ridici coletul direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Daca ai nelamuriri in privinta acestui produs sau daca doresti mai multe informatii, contacteaza-ne cu incredere! Tot la noi poti programa montajul piesei sau poti solicita interventia mecanicilor nostri pentru orice defectiuni majore aparute la utilaj.

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura