Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar TH337C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH337C
Cod produs
GHTEL6J1-C-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare pentru incarcator telescopic Caterpillar TH337C prezinta caracteristici ce asigura calitatea si productivitatea motorului.

Comanda acum si beneficiezi de un pret foarte bun si de livrare imediata oriunde in tara.
Pompa este de provenienta europeana si datorita materialelor rezistente a componentelor vei avea asigurata o exploatare indelungata. Modelul este conceput pentru a se potrivi in locul piesei originale dand dovada de eficienta maxima.

Debitul asigurat este de pana la 140 de litri/ora iar alaturi de ea vei avea si cartusul filtrant (filtrul din interior).

De asemenea, pentru te asigura ca nu platesti suplimentar in cazul unor situatii neprevazute vei avea un certificat de garantie. Acesta este valabil 1 an de zile de la data achizitiei.

Livrarea pachetului se va realiza prin curier rapid ajungand in localitatea ta a doua zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs si se achita curierului dupa verificarea atenta a coletului.

Te asteptam si la sediul nostru plasat in Bucuresti pentru a ridica piesa personal iar pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe la motor, suna pentru mecanicii disponibili in zona ta.

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura