Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar PS360C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar PS360C
Cod produs
2KWE8PHR-C-RA
Out Of stock
Descriere
Daca doresti sa schimbi pompa electrica de alimentare pentru cilindru compactor Caterpillar PS360C poti opta pentru acest model echivalent originalului. El dispune de un pret mult mai accesibil si prezinta aceleasi caracteristici ce ofera o exploatare indelungata.

Productia este europeana, asigura un debit de bana la 140 de litri/ora si vine insotita de cartusul filtrant (filtrul din interior).

Pentru a evita orice posibilitatea de a plati suplimentar in cazul unei situatii neprevazute vei avea garantie valabila 1 an de zile.

Poti ridica pompa de la sediul firmei aflat in Bucuresti sau ne poti transmite locatia in care doresti livrarea ei. In acest caz nu vei plati rambursul daca nu esti multumit deoarece poti verifica coletul in prezenta curierului.

Daca te putem ajuta cu mai multe detalii te rugam sa apelezi la unul din numerele de telefon afisate. Personalul nostru iti va oferi suport tehnic si iti va face legatura cu mecanicii nostri pentru orice reparatii complexe necesare utilajului tau.

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura