Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case MX90C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case MX90C
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior pentru tractor Case MX90C este prezent in stocul nostru si se poate achizitiona la un pret foarte accesibil.

El este original Carraro si de aceea ti-l recomandam cu incredere pentru o inlocuire de lunga durata. In acest timp eficienta in lucru este asigurata iar exploatarea este mult mai sigura.

Pivotul poate fi ridicat din depozitul nostru aflat in Bucuresti, unde il gasesti atat simplu cat si ca parte din kitul complet.

Kitul este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, iar la achizitionarea lui ai un pret special.

Impreuna cu piesele vei avea un certificat de garantie valabil 1 an, pentru a fi schimbate imediat in cazul in care nu indeplinesc caracteristicile prezentate.

Daca nu esti din Bucuresti iti putem livra piesele oriunde ai nevoie. Transportul este realizat de serviciile de curierat colaboratoare, impreuna cu care incercam sa ajungem la un timp minim de asteptare. La primirea coletul vei avea posibilitatea de a verifica integritatea pieselor inainte de a achita rambursul curierului.

Detalii suplimentare iti vor oferi consilierii nostri tehnici care se ocupa de solicitarile tale cu prioritate. Daca ai nevoie si de interventia unui mecanic pentru defectiunilor aparute la utilajul tau, solicita acestora legatura cu cei disponibili in zona ta.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru aceasta piesa este: HCI958EL-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura