Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Case Maxxum MX90C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX90C
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa alegi doar componente originale atunci cand faci lucrari de reparatie la puntea utilajului tau. Acest pivot inferior pentru tractor Case Maxxum MX90C este un astfel de produs original, care se regaseste acum in oferta noastra la un pret foarte avantajos.
Disponibilitatea piesei in stocul firmei este permanenta.

Poti comanda acest pivot inferior Case Maxxum MX90C individual sau ca parte din kitul complet:
pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Pentru a plasa comanda pentru pivotul inferior sau pentru kitul complet, este suficient sa completezi formularul de pe site sau sa ne apelezi la unul din numerele de telefon afisate.
Daca ii contactezi, telefonic sau online, consilierii firmei vin in intampinarea ta cu oferte personalizate, care raspund nevoilor pe care le ai in acest moment.

Iti reamintim ca pivotii care functioneaza corespunzator cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va extinde durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa socurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Departamentul nostru tehnic iti ofera solutiile ideale pentru interventiile tehnice asupra echipamentului tau, stiind cat de importante sunt calitatea pieselor de schimb, dar si manopera.
Ia legatura cu noi si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor noi din oferta noastra, astfel incat sa fie potrivite cu utilajul tau!

Piesa de calitate superioara are o garantie valabila 12 luni, din momentul achizitiei.

Livram acest pivot inferior Case Maxxum MX90C comandat in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs.
Pentru a ridica pachetul direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Daca pivotii utilajului tau sunt uzati, nu ezita sa iei legatura cu noi!
Daca ai nevoie de asistenta la montaj sau carcasa puntii are nevoie de alezare si rebucsare, mecanicii nostri colaboratori pot interveni sigur si rapid asupra utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Dispunem de aparat mobil pentru alezare!
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
- inaltimea totala este de 57-58mm
- diametrul la bucsa este de 28mm
Rolul pivotului inferior este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Codul produsului este: ER3WDN5M-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura