Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Case Maxxum MX90C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX90C
Cod produs
9ZJ3SY4I-RA
Out Of stock
Descriere
Iti aduc in atentia ta acest pinion planetar tractor Case Maxxum MX90C - o piesa de o rezistenta deosebita. Stiu ca pentru tine, clientul meu, este intotdeauna important sa obtii piese de calitate si fiabile, la cele mai bune preturi. Stiu si ca timpul si efortul tau este pretios, dar vreau ca toate acestea sa se regaseasca intr-o buna functionalitate a utilajului tau.
De aceea iti recomand acest pinion planetar pentru tractor Case Maxxum MX90C. El este realizat din metal, fiind supus unui tratament termic pentru a-i conferi o rezistenta crescuta.

Atentie, insa! Deteriorarea danturii ca urmare a suprasarcinii sau a lubrifierii insuficiente este una din cauzele ce poate duce la necesitatea inlocuirii pinioanelor, dar, pentru mai mult suport tehnic, iti stam mereu la dispozitie!

Montajul acestui pinion planetar tractor Case Maxxum MX90C trebuie sa fie realizat in ansamblu de trei piese si va functiona ca piesa de legatura intre capul planetarei si coroana reductorului.

Echipa noastra iti indruma mereu pasii spre alegerea potrivita pentru tine!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea!

Acest pinion planetar tractor Case Maxxum MX90C vine impreuna cu certificatul sau de garantie, astfel ca tu esti asigurat in orice moment. Mai mult, timp de 6 luni, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie, tu poti sa lucrezi perfect linistit cu utilajul tau. Alaturi de noi esti mereu fara stres!

Acest pinion planetar tractor Case Maxxum MX90C este alegerea ideala! De ce? Pentru ca pentru tine conteaza calitatea pieselor folosite. Aceasta se reflecta in optimizarea lucrului tau. Iar pentru ca tu sa fii convins de asta, o intreaga echipa de consultanta iti sta la dispozitie, oferindu-ti suportul tehnic de care ai nevoie.
Poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate. Poti, de asemenea, sa depui o cerere direct pe site. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Sau vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult!
Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Fii atent la toate detaliile! Ele pot face diferenta!
Iti recomand ca montajul sa fie efectuat de personal calificat si instruit. Reasamblarea si etansarea transmisiei finale intr-un mod corespunzator pot prelungi simtitor perioada de exploatare fara incidente neplacute ale noilor piese montate.

Specificatii tehnice
• Diametru interior 50mm
• Grosime ( inaltime ) 40.5mm
• 23 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura